Met tyleen materiaal legt u flexibel en snel een waterleidingsysteem aan

Bent u van plan om een beregeningsinstallatie of een waterleiding aan te leggen? Dan is het van belang om het goede materiaal te gebruiken, specifiek een tyleenslang en tyleen hulpstukken die voorzien zijn van het KIWA-keurmerk. U vindt een rijk assortiment tyleenslangen en koppelingen in alle afmetingen bij Pvckopen.nl. Kwaliteit voor een lage prijs.

Een buigzaam materiaal dat veel in de bouw wordt gebruikt

Tyleen staat ook bekend als polyetheen, de meest gebruikte kunststof. Tyleen is een buigzaam polymeer materiaal dat vaak in de bouw wordt gebruikt, zowel ondergronds als bovengronds. Het is vorstbestendig en goed bestand tegen chemicaliën.

Tyleenslangen in verschillende lengtes en diameters

U vindt bij Pvckopen.nl altijd een slang op maat. De brede sortering is op rol voorradig en in verschillende lengtes en diameters verkrijgbaar. Of u nu een slang van vijftig of honderd meter lengte zoekt, het is altijd verkrijgbaar. Alle slangen dragen het keurmerk van KIWA en zijn van de hoogste kwaliteit. Er zijn dunwandige en dikwandige slangen. De dunnere slangen zijn het meest geschikt voor druppelsystemen, omdat er eenvoudig gaten in te ponsen zijn. De dikkere slangen passen meer bij drukleidingsystemen en zijn uitstekend bruikbaar voor de aanvoer van vloeistoffen.

De juiste tyleen hulpstukken voor specifieke slangen

Om tyleenslangen aan elkaar te kunnen koppelen, heeft u tyleen hulpstukken nodig. Afhankelijk van het type slang (dik- of dunwandig) zijn er bijpassende tyleen koppelingen beschikbaar. Het pvc-assortiment is breed en veelzijdig, want elk hulpstuk heeft ook weer verschillende bewegingsmogelijkheden. De hulpstukken variëren van sok en verloopstuk tot rechte overgang, knie en knie-overgang. Handige T-stukken met of zonder verloop komen vaak goed van pas. De tyleen koppelingen zijn bovendien uitgerust met een einddop, muurplaat of stopkraan. Pvckopen.nl heeft een hoogwaardige collectie hulpstukken voorradig. Koppelingen die zowel bij de professionele vakman als de particuliere klusser favoriet zijn.
Tyleen hulpstukken kopen? Voor een scherpe prijs. Onlinepvckopen, veel pvcvoordeel bij pvckopen.nl, vdl fittingen. Besteljouwpvc tyleen hulpstukken hier.
loadding...