Aco Self Euroline goot

De Euroline goten kunnen wij helaas niet met de pakketdienst versturen maar alleen op een pallet, dit in verband met de breekbaarheid. 

De roosters zijn jaren gelden vernieuwd en hebben nu een andere maat.

Rooster is aan de bovenkant 11,8cm en de rand aan de onderkant 9.6cm.

Ze passen nog wel op oudere goten maar je ziet vanaf bovenaf dan een randje van de onderbak.

Oude roosters zijn niet meer leverbaar.

Effectieve afwatering

Een goede afwatering is dus, naast het voorkomen van schade, ook direct van belang voor uw gezondheid. Dankzij de ACO goten kunt u de afwatering van uw huis, zowel binnen als buiten, goed en effectief regelen. Regenwater en smeltende sneeuw zal onherroepelijk naar beneden komen. Wanneer dat gebeurt via ACO goten dan zal het water weggevoerd worden naar het rioleringssysteem en hebt u er in principe geen last van. Wat wel aan te raden is, is om voor de herfst de goot even schoon te maken. Vaak verzamelt zich een mengsel van bladeren en afval dat op uw dak of uw terras terecht komt dat er voor kan zorgen dat de goot dichtgeslibd is, of binnenkort zal zijn. Dan kan het water niet verder, waardoor de schade zich kan gaan ontwikkelen.
Een goot die, na jaren van goede dienst inmiddels gebreken vertoont, levert soortgelijke problemen op. Stel er zitten gaten in of het sluit niet meer volledig aan, dan kan het water zijn gang gaan.
 

De ACO goot

Wanneer uw huis wordt beschermd door de ACO goot, is de kans dat lekkages ontstaan klein. Het mooie en effectieve materiaal zorgt er voor dat lekkages in principe niet kunnen ontstaan. Zeker niet wanneer u de goot goed schoon houdt. Dat geldt voor binnen als voor buiten. Uw afvoersysteem in bijvoorbeeld uw douche werkt met een ACO goot optimaal. Plus, en dat geldt natuurlijk ook, de ACO goten ogen mooi.
Voor uw lijnafwatering geldt eigenlijk hetzelfde. ACO zorgt voor uw afwatering en doet dat door u een mooi product te bieden dat er mooi bij ligt. Dus ook voor uw terras kunt u bij ACO prima terecht. Eigenlijk geldt dat u voor al uw afwateringsplekken een effectief, stabiel en mooi product kunt vinden bij ACO. Dankzij de keuze die ACO u biedt, is er voor iedere plek waar water weggevoerd moet worden een oplossing te vinden.
ACO self euroline lijngoot - PVCkopen.nl
loadding...