Bij PVCkopen.nl kun je gebruik maken van verschillende betaalmogelijkheden.

Zakelijk op rekening kopen is bij ons niet mogelijk.

BEVEILIGDE INTERNETVERBINDING (SSL)

Betalingen

Tijdens betalingen wordt de verbinding tussen u en Pvckopen.nl beveiligd. Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen heeft u geen speciale software nodig. U herkent een veilige SSL-verbinding aan het "slotje" in de statusbalk van uw browser.

Het invoeren van uw gegevens

Bij het invoeren van uw gegevens op onze website, bijvoorbeeld bij het versturen van een bericht via ons contactformulier, het aanmaken van een account of het plaatsen van uw bestelling, gebruiken wij een beveiligde SSL verbinding om uw gegevens te beschermen.

Lid van Kiyoh

Kiyoh.nl

Wij zijn aangesloten bij Kiyoh.nl . Hier kunt u al onze klantenbeoordelingen lezen. Lees wat klanten vertellen over onze leveringen, website en betrouwbaarheid.

iDEAL

De meest gebruikte betaalmethode in Nederland is iDEAL. Je hoeft hiervoor geen speciale account aan te maken of een extra dienst af te sluiten. iDEAL is als internet bankieren en verloopt dan ook via de vertrouwde en veilige betaalomgeving van je bank.Wij ontvangen direct een bevestiging van jouw betaling en kunnen hierdoor direct overgaan tot het verwerken van je bestelling. Betalen met iDEAL is gratis, snel en veilig.

Bestellingen die betaald worden met Ideal kunnen wij het snels uitleveren.

Belgische klanten, op deze site kunnen Belgische klanten betalen met KBC/CBC en Bancontact Mister Cash.

Uniek bij Pvckopen.nl; de zakelijke Belgische klanten met een BTW nummer kunnen bij ons na het aanmaken van een account en ingelogd te zijn gelijk de prijzen inzien zonder BTW en ook gelijk de factuur betalen zonder BTW. Dat maakt een intracommunautaire levering wel erg makkelijk.

Vooraf overboeken

U kunt uw bestelling ook vooraf overboeken.

Zodra de betaling bij ons binnen is zullen wij uw bestelling versturen.

Afhankelijk van uw bank kan dat 1a2 dagen duren.

IBAN: NL79RABO0352148209

BIC: RABONL2U

Onder Rembours betalen

U kunt uw bestelling onder rembours betalen bij aflevering.

Hier zitten wel kosten aan verbonden.

Vaste kosten zijn €15,-  plus een toeslag van 1% over het totale orderbedrag.

De betaling dient gepast te zijn, de chauffeurs hebben geen wisselgeld.

De extra kosten staan vermeld op de factuur.

PVC van Wavin kopen? Voor een scherpe prijs. Onlinepvckopen, veel pvcvoordeel bij pvckopen.nl. Besteljouwpvc van Wavin hier.

loadding...