PVC afvoerbuizen

Op Pvckopen.nl vindt u een uitzonderlijk groot aanbod PVC afvoerbuizen. Het maakt niet uit welke afvoerconstructie u precies wilt opzetten: uw PVC afvoerbuis vindt u gegarandeerd terug in onze collectie. Lengtes van één, vier of vijf meter zijn daarbij standaard te verkrijgen. Van één feit blijft u zo zeker: de beste kwaliteit SN4 en SN8 is gegarandeerd dankzij het Komo kwaliteitskeurmerk. 

De kwaliteit van een PVC afvoerbuis bepalen

Sinds maart 2002 wordt de kwaliteit van PVC afvoerbuizen niet langer lokaal gereglementeerd, maar volgens Europese standaarden. Specifiek voor riolering PVC (NBN EN 1401) wordt deze standaard uitgedrukt in verschillende categorieën: SN2, SN4 en SN8. Men houdt hierbij onder andere rekening met de diameter/dikte, de flexibiliteit en het gewicht van de buis.
 
De factors twee, vier en acht drukken specifiek de 'verdikking' van de buis uit. SN8 is dan de 'zwaarste' en SN2 is de 'lichtste' uitvoering van een bepaald type. SN4 buizen worden doorgaans het meest gebruikt. Zij zijn zowel geschikt voor binnen- als voor buitenriolering. Voor 'grotere' werken zijn SN8 buizen vaak de aangewezen keuze. Deze buizen kunnen beter weerstaan aan oppervlaktedruk en grondbelasting. Daarom zijn zij, bijvoorbeeld, geschikt voor gebruik onder wegen, inritten, opritten of parkeerterreinen.
 

Komo-pvc

Komo is het collectief keurmerk van de Nederlandse bouwsector. De PVC afvoerbuis valt specifiek onder het 'Komo-Instal' label. Dankzij dit merk is Komo-pvc zeker van een genormeerd productieproces en een onbetwistbaar kwaliteitsvol eindproduct. Komo is kwaliteit. Komo-pvc zorgt voor een verhoogde efficiëntie tijdens het bouwen en dus voor lagere bouw- en faalkosten.
 

Een uitzonderlijk ruim assortiment

Naast deze strenge kwaliteitscontrole ligt de sterkte van Pvckopen.nl ongetwijfeld in ons uitzonderlijk grote aanbod. U kunt simpelweg geen PVC afvoerbuis bedenken die niet in ons gamma voorkomt. De meeste van onze PVC afvoerbuizen zijn beschikbaar in de kleuren wit, zwart, grijs, groen of bruin. Al onze PVC afvoerbuizen zijn gegarandeerd combineerbaar met ons al even groot aanbod PVC hulpstukken. Op pvckopen.nl kunt u alles vinden
PVC kopen? Voor een scherpe prijs. Onlinepvckopen, veel pvcvoordeel bij pvckopen.nl, afvoerbuizen. Besteljouwpvc hier.
KOMO afvoerbuis SN4 en SN8 - PVCkopen.nl
loadding...