Afvoer hulpstukken

Pvckopen.nl heeft een ruim aanbod PVC buizen en een breed assortiment aan PVC en PP hulpstukken. Moet u uw buizen verbinden, dichten of in bochten leggen? Moet u uw afvoeren aansluiten, beluchten of ontstoppen? Pvckopen.nl heeft overal de juiste hulpstukken voor. De kwaliteit van onze PVC hulpstukken wordt gegarandeerd door het KOMO keurmerk en zijn te verkrijgen in de klassen SN4 en diversen manchet hulpstukken ook in SN8 voor zware belasting.

De kwaliteit van PVC hulpstukken

De kwaliteit van PVC wordt uitgedrukt belastingsklasse: SN2, SN4 en SN8. Met betrekking tot de hulpstukken zijn vooral de categorieën SN4 en soms SN8 van belang. Hulpstukken uit de categorie SN4 worden het meest gebruikt. Zij zijn geschikt voor binnen- en buitenriolering. De SN8 modellen zijn de 'zwaardere' uitvoeringen van de SN4 modellen. Zij zijn geschikt bij een hogere grondbelasting (bijvoorbeeld onder de zware tegels van een oprit) en worden dus vooral voor buitenriolering gebruikt.

Hulpstukken voor al uw noden

Pvckopen.nl biedt de grootste collectie van hulpstukken voor uw PVC leidingsystemen. Bochten, T-stukken van 45 en 90 graden, met of zonder mof, met of zonder klem, afsluitkappen, ontstoppingsstukken, overgangsstukken, verloopbochten, verloopringen, flexibele aansluitingen, beluchters, riool- of slangsifons met of zonder ontstopping, muurkragen, keerkleppen, kogelkoppelingen... De opsomming is eindeloos. 

Uitzonderlijk groot aanbod manchetten

Naast te lijmen stukken, heeft pvckopen.nl vooral een uitzonderlijk groot aanbod PVC hulpstukken met manchet. Voor een goede connectie tussen de onderdelen van uw PVC constructie zijn deze stukken onmisbaar en super handig. PVCkopen.nl biedt haar hulpstukken met manchet aan in zwart PP, wit PP of grijs PVC. Meent u in ons aanbod vooralsnog niet de juiste diameters terug te vinden voor uw klus, dan kunt u ons hierover altijd bellen of mailen. Samen met u zoeken wij naar de passende diameter voor uw manchet.

PVCKOPEN.NL - uitzonderlijk groot aanbod PVC hulpstukken
loadding...