Buizen

Pvckopen.nl zou Pvckopen.nl niet zijn zonder een uitzonderlijk breed aanbod van (PVC en PP) buizen. Dit, al bij al, is de basis van uw leiding- of afvoersysteem. Bij ons vindt u de buis dan ook in al haar vormen: van afvoerbuis over drukbuis tot beschermingsbuis en drainagebuis

De kracht van de buis

Die zit in zijn lengte. In de lengte kan de buis (of 'pijp') uitzonderlijk goed druk weerstaan. Dat is wat ze ideaal maakt om constructies mee uit te werken of waarom leidingsystemen sinds mensenheugenis uit pijpen worden opgebouwd. Het is overigens al in onze genen terug te vinden: in onze bloedvaten en onze luchtpijp of onze buis van Eustachius. De lange, holle cilinder is van nature de perfecte leveraar: van vloeistoffen of gassen, maar ook van binnenpost of spraak.
 

De kracht van PVC buizen

Die zit in de lichtheid en de flexibiliteit. Meer dan andere buizen zijn PVC buizen gemakkelijk te behandelen en kunnen zij eenvoudig in bochten worden gelegd. PVC is goedkoop in aanmaak en aankoop, maar tegelijk is het toch slijtvast. Qua prijs/prestatie/kwaliteit-verhouding is PVC dus een uitzonderlijk product. En dat is het ook qua veelzijdigheid, want PVC is herbruikbaar en kleurbaar. Tot vandaag blijft het zo één van de meest gebruikte kunststoffen: van riolering tot speelgoed.
 

Uw buizen op Pvckopen.nl

Pvckopen.nl ziet er streng op toe dat u enkel de beste PVC buizen gebruikt voor uw leiding- of afvoersysteem. Bijna al onze producten dragen het KOMO keurmerk en zijn dus gecertificeerd door de Nederlandse bouworde. Daarnaast zijn enkel topmerken, zoals KIWA voor uw drukbuizen, vertegenwoordigd in ons assortiment. Verder denken wij natuurlijk ook aan uw portefeuille. Daarom gaan wij er prat op u de laagste prijs te kunnen bieden, zelfs bij KOMO-kwaliteit. Onze handelskorting, daar laten wij u immers graag van meegenieten. Standaard vindt u bij ons witte, zwarte, grijze of transparante PVC of PP buizen van één, vier of vijf meter. Maar aarzelt u vooral niet om ons te contacteren voor een buitengewoon formaat. Samen met u zoeken wij graag de beste oplossing voor uw systeem.
PVCKOPEN.NL - De leverancier van al uw buizen
loadding...