Uw PVC constructie is van weinig nut wanneer zij niet kan worden aangesloten daar waar zij haar functie moet vervullen. Vandaar dat Pvckopen.nl haar ruime aanbod PVC buizen heeft aangevuld met een breed assortiment aan PVC hulpstukken. Moet u uw buizen verbinden, dichten of in bochten leggen? Moet u uw afvoeren aansluiten, verluchten of ontstoppen? Pvckopen.nl heeft overal de juiste hulpstukken voor. De kwaliteit van onze PVC hulpstukken wordt gegarandeerd door het KOMO keurmerk en zijn te verkrijgen in de klassen SN4 of SN8.

PVC hulpstukken manchet SN8

PP hulpstukken manchet (zwart)

PP hulpstukken manchet (wit)

PVC hulpstukken manchet SN4

PVC hulpstukken lijm SN4 grijs

PVC hulpstukken lijm SN4 wit

De kwaliteit van PVC hulpstukken

De kwaliteit van PVC wordt uitgedrukt in drie categorieën: SN2, SN4 en SN8. Met betrekking tot de hulpstukken zijn vooral de categorieën SN4 en SN8 van belang. Stukken uit de categorie SN4 worden het meest gebruikt. Zij zijn geschikt voor binnen- en buitenriolering. De SN8 modellen zijn de 'zwaardere' uitvoeringen van de SN4 modellen. Zij zijn geschikt bij een hogere grondbelasting (bijvoorbeeld onder de zware tegels van een oprit) en worden dus vooral voor buitenriolering gebruikt.
 

Hulpstukken voor al uw noden

Pvckopen.nl biedt een exhaustieve collectie van hulpstukken voor uw PVC constructie. Bochten, T-aansluitingen van 45 en 90 graden, met of zonder mof, met of zonder klem, afsluitkappen, ontstoppingsstukken, overgangsstukken, verloopbochten, verloopringen, flexibele aansluitingen, beluchters, riool- of slangsifons met of zonder ontstopping, muurkragen, keerkleppen, kogelkoppelingen... De opsomming is eindeloos. Sterker nog: voor alle stukken vindt u ook nog eens het juiste vervangstuk terug in onze collectie. Zo wordt niet alleen de installatie, maar ook de reparatie van uw PVC werk verzekerd.
 

Uitzonderlijk groot aanbod manchetten

Naast te lijmen stukken, heeft pvckopen.nl vooral een uitzonderlijk groot aanbod PVC hulpstukken met manchet. Voor een goede connectie tussen de onderdelen van uw PVC constructie zijn deze stukken onmisbaar en super handig. PVCkopen.nl biedt haar hulpstukken met manchet aan in zwart, wit of grijs; met SN4 of met SN8 kwaliteit. Meent u in ons aanbod vooralsnog niet de juiste diameters terug te vinden voor uw klus, dan kunt u ons hierover altijd contacteren. Samen met u zoeken wij naar de passende diameter voor uw manchet.

Product is in uw winkelwagen geplaatst

Verder winkelen Uw bestelling afrekenen