Op Pvckopen.nl vindt u alles wat u nodig heeft voor de aanleg van uw kunststoffen leidingsystemen. Dat betekent: inclusief een ruime voorraad vloerputten, de sluitstukken van uw systeem. In onze voorraad is zowel de PVC vloerput terug te vinden als hun roestvrije alternatief, de RVS vloerput. Ook een combinatie van kunststof en RVS is mogelijk. Bekijkt u dus snel ons aanbod hieronder. U vindt er ongetwijfeld de gepaste vloerput voor uw leidingsysteem.

PVC vloerputten

RVS vloerputten

Straatkolken

PK controleputten

ACO Self Euroline goot

ACO Hexa slotline sleufgoot

ACO Hexaline roostergoot

Afwaterings terrasputten

ACO Schoonloper

Drainage buis en toebehoren

Infiltratie kratten

De PVC vloerput

Onze PVC vloerputten hebben standaard een grijze kleur en zijn steevast voorzien van een vaste rand en een onderuitlaat. Zij hebben een vierkanten bovenplaat en een rond rooster, dat gemakkelijk kan worden los gemaakt van de plaat. De uitlaat is een onderuitloop met spieverbinding. De vloerput is verkrijgbaar met afmetingen van 15x15, 20x20, 25x25 of 30x30 centimeter. Hun onderuitlaten hebben een diameter van - respectievelijk - 50, 75 en 110 millimeter.
PVC vloerputten hebben uiteraard het grote voordeel dat polyvinylchloride gemakkelijk te bewerken is. Daardoor zijn deze putten gemakkelijk bij het behandelen, handig bij de installatie en relatief goedkoop.
 

De RVS vloerput

RVS staat voor 'roestvast staal'. Zoals hun naam al doet vermoeden, zijn deze putten uiterst geschikt voor gebruik in omgevingen die gevoelig zijn aan roest, zoals de badkamer. RVS vloerputten moeten met behulp van een mof met rubbermanchet worden aangesloten op de afvoerbuizen. De afmetingen van onze RVS vloerputten zijn 10x10 of 15x15 centimeter. RVS roosters zijn ook apart verkrijgbaar met afmetingen van 10x10, 15x15 en 20x20 centimeter.
 

Kunststof/RVS vloerputten

Deze putten combineren al de voordelen van kunststoffen - waaronder uiteraard PVC - met die van RVS. De meest voorkomende combinatie is die tussen acrylonitril-butadieen-styreen (ABS) en RVS. ABS wordt dan ingezet voor de constructie van de put en de rand, terwijl RVS wordt gebruikt voor het rooster. Dat is begrijpelijk gelet op de roestvaste kwaliteit van RVS en de vormvastheid van ABS, dat weinig neiging heeft tot 'kruip'.
 
Op Pvckopen.nl vindt u kunststof/RVS putten met afmetingen van 10x10, 15x15 of 20x20 centimeter. Een RVS deksel van 20x20 centimeter is ook los verkrijgbaar. 
 
Wat is ACO?
Wereldwijd is ACO dé specialist in afwateringssystemen. Dit Duitse bedrijf is het kind van de gereputeerde familie Ahlmann, die vanaf 1960 afwateringssystemen opneemt in haar betonassortiment. In 1970 gooit ACO hoge ogen met ACO Drain, een innovatief afwateringssysteem uit polyester-beton. Sindsdien bepaalt ACO afwatering mee de norm in haar vakdomein.
De voordelen van ACO afwateringsgoten
De ontdekking van polyester-beton als ideale stof voor afwateringssystemen is wat ACO afwateringsgoten zo bijzonder maakt. Bij dezelfde dichtheid biedt deze stof immers een hogere waterdichtheid dan al zijn voorgangers of gelijken: polyester is bijna absoluut waterdicht. Toch neemt het daarom niet toe in gewicht, integendeel. ACO afwateringsgoten zijn sterk, maar ook licht. Zo zijn ze niet alleen kwaliteitsvol, maar ook gemakkelijk te behandelen. Daarbij komt nog dat deze stof ervoor zorgt dat de afwateringsgoot niet geschaad kunnen worden door vorstschade.
Verder zorgt het gladde oppervlak van de ACO afwateringsgoten ook voor een vlotte reiniging en een gemakkelijke afvloeiing van water en vuildeeltjes. Zo kunt u niet alleen het overtollige water opvangen en afvoeren: indien gewenst kunt u het ook gemakkelijk (her-)gebruiken. Naast kwalitatief sterk en gemakkelijk te behandelen, maakt dit ACO ook financieel erg competitief: ACO afwatering zal u geld (en zorgen) besparen.
Een uitgelezen assortiment afwateringsgoten
Als voorname distributiepartner van ACO, biedt Pvckopen.nl dus een uitgelezen assortiment afwateringsgoten aan. Wij doen dat zowel voor de installateur met totaalproducten als voor de reparateur met apart te verkrijgen onderdelen.
Laat u daarom met een gerust gemoed verleiden door onze afwateringsgoten van ACO: door onze Self-euroline goten, onze Hexa Slotline sleufgoten of onze Hexaline roostergoten. Voor uw deur staat de ACO schoonloper zo goed als de ultra compacte ACO Shower Drain C in uw douche. Hebt u een zwembad? Dan moet u zeker ook de prestigieuze ACO Poolline eens bewonderen: zij toont ACO ongetwijfeld aan de top van haar kunnen.
 

Product is in uw winkelwagen geplaatst

Verder winkelen Uw bestelling afrekenen