Op Pvckopen.nl vindt u alles wat u nodig heeft voor de aanleg van uw kunststoffen leidingsystemen. Dat betekent: inclusief een ruime voorraad vloerputten, de sluitstukken van uw systeem. In onze voorraad is zowel de PVC vloerput terug te vinden als hun roestvrije alternatief, de RVS vloerput. Ook een combinatie van kunststof en RVS is mogelijk. Bekijkt u dus snel ons aanbod hieronder. U vindt er ongetwijfeld de gepaste vloerput voor uw leidingsysteem.

De PVC vloerput

Onze PVC vloerputten hebben standaard een grijze kleur en zijn steevast voorzien van een vaste rand en een onderuitlaat. Zij hebben een vierkanten bovenplaat en een rond rooster, dat gemakkelijk kan worden los gemaakt van de plaat. De uitlaat is een onderuitloop met spieverbinding. De vloerput is verkrijgbaar met afmetingen van 15x15, 20x20, 25x25 of 30x30 centimeter. Hun onderuitlaten hebben een diameter van - respectievelijk - 50, 75 en 110 millimeter.
PVC vloerputten hebben uiteraard het grote voordeel dat polyvinylchloride gemakkelijk te bewerken is. Daardoor zijn deze putten gemakkelijk bij het behandelen, handig bij de installatie en relatief goedkoop.De RVS vloerput

RVS staat voor 'roestvast staal'. Zoals hun naam al doet vermoeden, zijn deze putten uiterst geschikt voor gebruik in omgevingen die gevoelig zijn aan roest, zoals de badkamer. RVS vloerputten moeten met behulp van een mof met rubbermanchet worden aangesloten op de afvoerbuizen. De afmetingen van onze RVS vloerputten zijn 10x10 of 15x15 centimeter. RVS roosters zijn ook apart verkrijgbaar met afmetingen van 10x10, 15x15 en 20x20 centimeter.Kunststof/RVS vloerputten

Deze putten combineren al de voordelen van kunststoffen - waaronder uiteraard PVC - met die van RVS. De meest voorkomende combinatie is die tussen acrylonitril-butadieen-styreen (ABS) en RVS. ABS wordt dan ingezet voor de constructie van de put en de rand, terwijl RVS wordt gebruikt voor het rooster. Dat is begrijpelijk gelet op de roestvaste kwaliteit van RVS en de vormvastheid van ABS, dat weinig neiging heeft tot 'kruip'.

Op Pvckopen.nl vindt u kunststof/RVS putten met afmetingen van 10x10, 15x15 of 20x20 centimeter. Een RVS deksel van 20x20 centimeter is ook los verkrijgbaar. 
put kopen? Voor een scherpe prijs. Onlinepvckopen, veel pvcvoordeel bij pvckopen.nl, vdl fittingen. Besteljouwpvc put hier.

loadding...