Wie is ACO?

Wereldwijd is ACO dé specialist in afvoersystemen. Dit Duitse bedrijf is het kind van de gereputeerde familie Ahlmann, die vanaf 1960 afvoersystemen opneemt in haar betonassortiment. In 1970 gooit ACO hoge ogen met ACO Drain, een innovatief afvoersysteem uit polyester-beton. Sindsdien bepaalt ACO afvoer mee de norm in haar vakdomein.

De voordelen van ACO afvoergoot

De ontdekking van polyester-beton als ideale stof voor afvoersystemen is wat ACO afvoergoten zo bijzonder maakt. Bij dezelfde dichtheid biedt deze stof immers een hogere waterdichtheid dan al zijn voorgangers of gelijken: polyester is bijna absoluut waterdicht. Toch neemt het daarom niet toe in gewicht, integendeel. ACO afvoergoten zijn sterk, maar ook licht. Zo zijn ze niet alleen kwaliteitsvol, maar ook gemakkelijk te behandelen. Daarbij komt nog dat deze stof ervoor zorgt dat de afvoergoot niet geschaad kunnen worden door vorstschade.
Verder zorgt het gladde oppervlak van de ACO afvoergoten ook voor een vlotte reiniging en een gemakkelijke afvloeiing van water en vuildeeltjes. Zo kunt u niet alleen het overtollige water opvangen en afvoeren: indien gewenst kunt u het ook gemakkelijk (her-)gebruiken. Naast kwalitatief sterk en gemakkelijk te behandelen, maakt dit ACO ook financieel erg competitief: ACO afvoer zal u geld (en zorgen) besparen.

Een uitgelezen assortiment afvoergoten

Als voorname distributiepartner van ACO, biedt Pvckopen.nl dus een uitgelezen assortiment afvoergoten aan. Wij doen dat zowel voor de installateur met totaalproducten als voor de reparateur met apart te verkrijgen onderdelen.
Laat u daarom met een gerust gemoed verleiden door onze afvoergoten van ACO: door onze Self-euroline goten, onze Hexa Slotlinesleufgoten of onze Hexaline roostergoten. Voor uw deur staat de ACO schoonloper zo goed als de ultra compacte ACO Shower Drain C in uw douche. Hebt u een zwembad? Dan moet u zeker ook de prestigieuze ACO Poolline eens bewonderen: zij toont ACO ongetwijfeld aan de top van haar kunnen.  
loadding...