Aco sleufgoten kopen? Voor een scherpe prijs. Onlinepvckopen, veel pvcvoordeel bij pvckopen.nl, vdl fittingen. Besteljouwpvc hier.

ACO Sleufgoten: een effectief en vrijwel onzichtbaar lijnafwateringssysteem

Geen plassen rond uw woning of kantoor, minder vuilaanslag en veel minder onderhoud. ACO Sleufgoten gelden als een even minimalistisch als effectief lijnafwateringssysteem, dat zijn werk doet bij hevige neerslag en waterovervloed. Een ACO Sleufgoot ziet er bovendien zeer fraai uit. De sleufgoten zijn eenvoudig en snel aan te leggen en gemakkelijk te reinigen.

ACO Sleufgoten bieden qua toepassing vele mogelijkheden

Een sleufgoot van ACO biedt vele mogelijkheden. Design en doeltreffendheid gaan perfect samen in dit innovatieve systeem. Het element van de sleufgoot onder het opzetstuk bestaat uit chemisch resistent polymeerbeton. Voor het opzetstuk heeft u de keuze uit meerdere varianten. De goten kennen een variabele hoogte, zodat zij met verschillende verhardingen te combineren zijn. Van straatklinkers tot natuursteen. Het lijnafwateringssysteem kan ook samengesteld worden met een ondiepe goot, wat ze uitermate geschikt maakt voor toepassing op parkeerdaken.

Sleufgoten die passen in een klassieke en moderne architectuur

ACO heeft meerdere typen sleufgoten: de bekendste zijn de Fineline, Squareline en Smartline. De nauwelijks in de wegbestrating zichtbare Fineline zorgt voor een doelmatige en snelle waterafvoer. De sleufgoot is zo klein dat het voegpatroon in de straat vrijwel niet hoeft te worden aangepast. De roestvrijstalen Squareline toont prachtig. Deze wat hoekige goot zorgt voor een strakke aanblik van het straatbeeld en past mooi bij grote beton- en natuursteentegels en asfalt. De rondere Smartline goot harmonieert zowel in een straatbeeld met een klassieke als moderne uitstraling.

Ook ACO Sleufgoten met sfeervolle en veilige LED-verlichting

De ACO sleufgoot is er ook met LED-verlichting. De LEDline heeft verlichting in de vorm van een lichtbalk. Dit type sleufgoot brengt sfeer in de openbare ruimte. De speciale grondverlichting zet monumentale gebouwen en fraaie kunstwerken extra in de schijnwerpers. Een extra bijzonderheid is dat de ACO LEDline in meerdere kleuren en kleurschakeringen beschikbaar is: wit, geel, rood, blauw en groen. In de bijpassende roostergoten kan ook LED-verlichting worden aangebracht.

Een speciale ACO sleufgoot voor speciale objecten

ACO heeft ook sleufgoten voor speciale objecten als kunstwerken of aparte toepassingen als gevelbekleding van gebouwen. Het type CorTenLine is van weerbestendig staal en heeft een zachte en natuurlijke aanblik.
loadding...